bands
Solo-udgivelser
Links
Kontakt
Pressemateriale
Home

 

Jefsen Kammerer International Quartet

hent pressebilleder her

Lineup:
Jens Jefsen bas, Stephan Kammerer sax,
John Chin piano, Marc Ayza trommer.

Facebook

Næste turneperiode i dk: 12. - 25. november 2012

>> Følg bandet på blogspot
>>
Se JKIQ's hjemmeside

En vaskeægte Myspace historie:
Ideen til bandet opstod, da den i N.Y. bosiddende jazzsaxofonist Stephan Kammerer skrev til  Jens Jefsen via Myspace.

Stephan og Jens er i familie, men havde indtil den dag endnu kun hørt om hinanden (Jens er Stephans mors fætter)

Stephan og Jens har nu sammensat et band, der udover de to hovedpersoner også includerer den i New York bosiddende pianist John Chin, og den spanske trommeslager Marc Ayza.

Et band med fire topmusikere.


Stephan Kammerer:
Er uddannet saxofonist fra Berklee College Of Music, Boston.
Har turneret med Maynard Ferguson og The Artie Shaw Orchestra. Han leder sin egen kvartet i NYC med John Chin på klaver , Matt Clohesy på bas og Mark Ferber på trommer. Denne gruppe optrådte fornylig på Jazz at The Lincoln Center. Stephan er i øjeblikket CD aktuel med Krackedlenz Project. Han har blandt andet optrådt med Antonio Sanchez, Lionel Loueke, Ingrid Jensen, David “Fathead” Newman, Jon Hendix, Benny Green og mange flere.

Jens Jefsen:
Hører til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lydhøre spil. Han har optrådt med rigtig mange jazzberømtheder, lige fra Dexter Gordon, Johnny Griffin, Ben Webster til nuværende solister som Dave Samuels og Adam Nussbaum. Som medlem af Klüvers Big Band med solister som Bob Mintzer, Jerry Bergonzi, Paquito D'Rivera, John Abercrombie. Har siden 1987 haft egen trio og kvartet.

John Chin
:
Er en fremadstormende ung koreansk jazzpianist i New York. Han er i øjeblikket CD aktuel med Blackout Conception der har høstet mange anmelderroser,  en anmelder skrev “Chin charts a bright course with Blackout Conception that augurs well for the future”. Medvirkende er blandt andre saxofonisten Mark Turner, trommeslageren Billy Campbell og bassisten Chris Higgins. Han kan ofte høres med Dan Rieser, Chris Cheek, Donny McCaslin  eller som “side man” med Irwin Mayfield eller Sue Giles.

Marc Ayza:

Ung og talentfuld jazztrommeslager, født i Barcelona.
Har studeret hos  Jorge Rossy og Quim Soler, og i New York hos Nasheet Waits, Eric McPherson og Brian Blade. I New York spillede han desuden med Jason Lindner, Sheila Jordan, Steve Kuhn, Antonio Hart, Seamus Blake og Mulgrew Miller.
Er CD aktuel med Raynald Colom Quintet, Andreu Zaragoza Quartet, og med sin egen CD Offering, hvorpå Marc beviser, ifølge en anmeldelse i allaboutjazz.com, at han kan løfte opgaven at kombinere jazz og hip hop på en kunstnerisk måde. En opgave der af andre er løst før med blandede resultater, og Marc bevæger sig hjemmevant i begge genrer, som han limer sammen med sit overdådige og lydhøre spil.

Find JKIQ på Blogspot med din smartphone.
Scan QR koden

qrcode


Hør på denne widget gruppens musik.
Der kræves ikke download.
Numrene spiller ved et tryk med musen:


ComScore
ComScore

ComScore


Tilbage til Bandside


Booking:
Maria Kammerer
Jens Jefsen mail
JKIQ g-mail
U.S. Booking

Læs info på Stephans website

Deutscher Text tysk_flag

Til TOP